Návod, ako vyčistiť priestor od negatívnej energie pomocou Bielej Šalvie

biela-salvia-vydymovanie-priestoru

Vydymovanie Bielou Šalviou je tradičný rituál, ktorý sa využíva na očistenie domu, alebo priestoru od negatívnej energie a na navodenie pozitívnej energie. Tu je postup, ako na to.

 

Prečo čistiť váš domov od negativity?

 

Už ste niekedy cítili, že váš domov nežiari tou správnou energiou? Atmosféra je ťažká, napätá a chýba vám pocit pokoja? Ak áno, možno je čas na očistu od negatívnej energie pomocou Bielej Šalvie.

 

Domov je miestom, kde by sme sa mali cítiť komfortne a pohodovo. Nahromadená negatívna energia však môže narúšať túto harmóniu a ovplyvňovať naše zdravie, pohodu a vzťahy. Čistenie s Bielou Šalviou je starobylý a účinný rituál na zbavenie sa negativity a privítanie pozitívnej atmosféry.

 

Čo je Biela Šalvia

 

Biela Šalvia je aromatická bylina, ktorá sa najčastejšie používa na očistenie priestorov, ako aj na zlepšenie nálady a duchovnej pohody. Ak hľadáte účinný spôsob, ako očistiť svoj dom, byt, alebo kanceláriu od negatívnej energie, alebo emócií po strate blízkej osoby, Biela Šalvia je pre Vás tou správnou voľbou. 

 

Výhody vydymovania

 

Vydymovadlá slúžia na odstránenie negatívnej energie, ktorá sa hromadí v našom tele a okolo nás. Táto negatívna energia môže byť výsledkom stresu, úzkosti, choroby, smrti blízkej osoby, alebo dokonca negatívnych myšlienok.  

 

Po vydymovaní sú miestnosti ľahšie a sviežejšie, pretože Biela Šalvia dokáže odstrániť stagnujúcu a ťažkú energiu, ktorá môže viesť k pocitu nepohodlia, alebo úzkosti. Výsledkom je priestor plný svetla a životného elánu, ktorý vám pomôže cítiť sa uvoľnenejšie a pokojnejšie. Tento rituál môže pomôcť ľuďom vymaniť sa zo smútku a zlepšiť svoje duševné pohody. 

 

Na začiatok budete potrebovať:

 

ikona-1 Ohňu vzdornú nádobu na zachytenie popola, soľ, alebo piesok.

ikona-2 Bielu Šalviu , alebo vonné tyčinky z Bielej Šalvie

ikona-3 Zdroj ohňa (napríklad zapaľovač, alebo zápalky)

ikona-4 Asi 10-15 minút voľného času pre dôkladné vyčistenie priestoru

 

Pripravili sme si pre Vás aj cenovo výhodný balíček na jeden rok pozitívnej a žiarivej domácnosti. 

 

Bielu šalviu si môžete kúpiť nižšie. 

 

 

vydymovanie-biela-salvia

 

 

Ako vyčistiť váš dom od negatívnej energie pomocou Bielej Šalvie

 

  • ikona-1Prvý krok je veľmi jednoduchý. Popremýšľajte o tom, prečo chcete vyčistiť svoj dom. Chcete sa zbaviť negatívnej energie, alebo chcete uvítať novú, pozitívnu atmosféru? 

 

  • ikona-2Predtým, než začnete, je vhodné otvoriť okná, čo umožní negatívnej energii opustiť priestor a vytvoriť miesto pre pozitívnu energiu. 

 

Dym z bielej šalvie je hustý a môže dráždiť dýchacie cesty. Preto je dôležité vetrať miestnosť, v ktorej vydymujete.

 

  • ikona-3Teraz prichádza čas na výnimočný rituál s Bielou Šalviou. Zapáľte zväzok Šalviových vetvičiek. Nechajte ich chvíľu horieť, potom plameň zhasnite a nechajte dym tlieť v ruke, alebo v nádobe z nehorľavého materiálu. 

 

Ak sa chcete uistiť, že máte dostatok bielej šalvie, v našom e-shope si môžete zakúpiť aj 22,5 cm zväzok, ktorý bude postačovať na niekoľko očistných rituálov.

 

biela-salvia-zvazky-na-vydymovanie

 

  • ikona-4 Pomocou dymu zo Šalviových vetvičiek prejdite celým domom, alebo priestorom. Pomaly choďte od miestnosti k miestnosti a zamerajte sa na rohy a kúty, kde sa negatívna energia zhromažďuje najčastejšie. Začnite jednoducho od jedného rohu miestnosti a jemne vyneste dym z bielych šalviových zväzkov smerom od podlahy k stropu.

 

palo-santo-drievka-vydymovanie

 

Nezabudnite dať priestoru dostatok času na to, aby sa čistiaci dym rovnomerne rozšíril po celej miestnosti a vyčistil negatívnu energiu. Pri tomto kroku si predstavujte, ako negatívna energia opúšťa priestor a je nahradená pozitívnou energiou.

  

  • ikona-5Ak máte v dome miesta, ktoré cítite ako osobitne znečistené alebo negatívne, venujte im špeciálnu pozornosť. 

 

  • ikona-6Keď ste vyčistili celý priestor,  zhasnite zväzok (napr. udusením v miske s pieskom alebo soľou), koniec odstrihne a zvyšok zväzku môžete použiť nabudúce. Potom zatvorte okná, aby sa nová pozitívna energia udržala v domácnosti.

 

  • Vydymovanie vykonávajte v dobre vetranej miestnosti.
  • Nikdy nenechávajte horiacu šalviu bez dozoru.
  • Pre deti do 5 rokov je pobyt v miestnosti počas vydymovania nevhodný. Dym z bielej šalvie je hustý a môže dráždiť dýchacie cesty. 

 

Tento rituál môže byť veľmi silný a prispieva k vytvoreniu pozitívnej atmosféry vo vašom dome. S láskou k tomuto procesu môžete dosiahnuť skvelé výsledky.

 

Tipy pre silnejší rituál:

  • Vyberte si pokojný čas bez rušenia.
  • Pustite si relaxačnú hudbu, ktorá podporí príjemnú atmosféru.
  • Počas čistenia si predstavujte, ako sa váš domov napĺňa svetlom a harmóniou.
  • Po rituáli si doprajte relaxačný kúpeľ alebo meditáciu na upevnenie pozitívnej energie.

 

 

Ako postupovať pri vydymovaní vonnými tyčinkami

 

Na začiatok budete potrebovať:

ikona-1 Vonné tyčinky z Bielej Šalvie

ikona-2 Stojan na vonné tyčinky

ikona-3 Zdroj ohňa (napríklad zapaľovač, alebo zápalky)

 

vonne-tycinky-banjara-biela-salvia

 

Návod

 

  • ikona-1Otvorte krabičku a vyberte vonnú tyčinku. Umiestnite ju do stojana na vonné tyčinky na bezpečné miesto. Uchopte ju za bambusovú časť a zapáľte opačný koniec. Počkajte približne 5 sekúnd a sfúknite plameň. Užívajte si príjemnú vôňu. Po dohorení nechajte stojanček s popolom chvíľu vychladnúť a potom ho môžete upratať.

 

Jedna tyčinka postačuje na plochu cca 25 až 35 m². Tyčinku umiestnite do miestnosti, kde cítite negatívnu energiu. Doba horenia Indických vonných tyčiniek Banjara je cca 60 minút. Pre maximálny účinok odporúčame použiť dve a viac balení vonných tyčiniek počas niekoľkých dní. 

 

Vonné tyčinky s Bielou šalviou si môžete kúpiť nižšie. 

 

 

Objavte náš široký výber vydymovadiel a užite si príjemnú atmosféru plnú pokoja a rovnováhy každý deň. Chceli by ste poradiť, pre aké vydymovadlo sa rozhodnúť a uistiť sa, že ste si vybrali správne? Napíšte nám na online chate (Pon-Ned, 8:00-20:00 hod.). Radi vám poradíme. Nezabudnite, že pri objednávke nad 50 € získate dopravu zadarmo.

 

  

Očista osoby

 

Pri očiste osoby môžete postaviť človeka s rozpaženými rukami pred seba a pomaly pohybovať dymovým zväzkom od dolnej časti nôh až po vrch hlavy, prechádzať aj spredu aj zozadu a obiehať každé chodidlo, podpazušie, oblasť medzi nohami a okolo tváre. Takto sa dym z bielych šalviových zväzkov môže jemne dotknúť každej časti tela, čím pomáha odstraňovať negatívnu energiu a prinášať pocit harmónie a rovnováhy.

 

 Páčil sa vám tento článok? Poteší nás, ak ho budete zdieľať aj svojim priateľom či známym. Ďakujeme.