Ekologické balenie bez plastov: Je to možné? Ecolia.sk ukazuje ako!

papierova-paska-ecolia

 (Papierová lepiaca páska Ecolia.sk s ekologickým neškodným lepidlom)

 

Predstavte si svet, kde každý balíček prináša radosť nielen vám, ale aj našej planéte.

 

V Ecolia.sk sme sa zaviazali k ekologickému baleniu, aby sme znížili našu ekologickú stopu a chránili životné prostredie pre budúce generácie. Každý krok je premyslený s ohľadom na minimalizáciu odpadu a ochranu životného prostredia.

 

eko-balenie-ecolia

 

Prečo ekologické balenie?

 

V dnešnom uponáhľanom svete sa často zabúda na to, aký dopad má naše konanie na životné prostredie. V Ecolia.sk sme sa však zaviazali k zodpovednému prístupu a veríme, že aj malá zmena môže priniesť veľký rozdiel. Preto sme s hrdosťou zaviedli ekologické balenie, ktoré je darčekom pre zem aj pre vás.

 

  • Znižujeme odpad: Vyhýbame sa plastovým bublinkovým fóliám a používame papierové výplne a recyklované krabice. Takto balenie je plne kompostovateľné a nezaťažuje životné prostredie.

 

  • Dobrý pocit: S ekologickým balením od Ecolia.sk môžete mať dobrý pocit z toho, že ste urobili niečo pre našu planétu.

 

eko-balenie-ecolia-1

 

 

 Náš príbeh 

 

Pred niekoľkými rokmi sme sa rozhodli prejsť na ekologické balenie. Spočiatku to bolo náročné. Museli sme nájsť nových dodávateľov, upraviť procesy balenia a presvedčiť zákazníkov, že ekologické balenie nie je len o komposte, ale aj o kráse a zodpovednosti.

 

eko-balenie-ecolia-2

 

Dnes sme hrdí na to, že môžeme s istotou povedať, že naše balenie je plne ekologické. Nepoužívame žiadne plastové obaly a všetky materiály, ktoré používame, sú recyklovateľné alebo kompostovateľné.

 

Pri balení balíkov používame len ekologické materiály

 

  • Papierová lepiaca páska s ekologickým neškodným lepidlom;
  • Obalová výplň bez kúsku plastu, tzn. žiadne bublinkové fólie, fixačné fólie, fixačné telieska, vzduchové vankúšiky z plastu atď.
  • Všetky dokumenty sa snažíme riešiť elektronicky;
  • Používame výhradne recyklovaný kancelársky papier; 
  • Využívame kartónové krabice od dodávateľov;
  • Do balíčkov nepridávame žiadne zľavnené letáčiky, nálepky atď.

 

Sme presvedčení, že ekologické balenie je budúcnosťou internetového obchodu. Spolu s našimi zákazníkmi chceme chrániť životné prostredie a budovať udržateľnú budúcnosť pre našu planétu. Pridajte sa k našej komunite na sociálnych sieťach a zdieľajte s nami fotky vašich ekologických balíčkov.

 

Spoločne môžeme urobiť svet krajším a zelenším.