Voskové obrúsky Peelo - 3 veľkosti, Abstract

Výhodné balenie
Značka: Peelo
€17,95
Na sklade (3 ks)
Môžeme doručiť do:
29.10.2021
  • Tri kusy v balení (S,M,L)

peelo-rozmery

Detailné informácie

Podrobný popis

Starostlivosť o voskové obrúsky Peelo

 

Pri zašpinení stačí obal opatrne umyť vo vlažnej vode s teplotou +/- 20 ° C. Horúca voda by mohla poškodiť včelí zábal a roztopiť včelí vosk. Najlepšie ak použijete niektorý z ekologických prostriedkov na umývanie riadu a miesto klasickej syntetickej špongie použijete lufu. Umytý voskový obrúsok necháte vyschnúť a môžeme ho používať opakovane.

Využitie

 

Pokiaľ hľadáte ekologickú alternatívu balenia potravín, potom budú pre vás ako stvorené voskové obaly. Ich používaním eliminujete spotrebu igelitových sáčkov a fólií. Prikryjete nimi zeleninové odrezky, desiatu, chlebík, alebo ich môžete použiť ako vrchnák na nádoby s jedlom a potravinami. 

Zloženie

 

Voskový obrúsok je vyrobený z organickej bavlny napustenej včelím voskom, organickým jojobovým olejom a živicou zo stromov. Včelí obrúsok je antibakteriálnyprírodný, dostatočne odolný, znovupoužiteľný a certifikovaný na styk s potravinami.

 

Rozmery a životnosť

 

Rozmery voskového obrúska Peelo sú 30x30 centimetrov. Využijete ho na zabalenie zeleninových odrezkov, bagiet, obložených chlebíkov, prekrytie kysnúceho cesta, alebo ako vrchnák na nádoby s jedlom a potravinami. Pri správnej starostlivosti je životnosť takéhoto obrúsku približne 12 mesiacov. Opotrebovaný obrúsok viete jednoducho, rýchlo a v pohodlí domova obnoviť vďaka zmesi na obnovu voskových vreciek a obrúskov.

Viac o značke Peelo

 

Za slovenskou značkou Peelo stojí mladá ambiciózna dvojica Martina a Tomáš, ktorí sa venujú výrobe voskových obrúskov. Nápad na vytvorenie značky Peelo sa zrodil počas ich spoločnej dobrodružnej cesty, keď vymenili byt za obytnú dodávku, v ktorej cestovali a spoznávali opačný koniec sveta. 

 

Dodatočné parametre

Kategória: Výhodné balenia
Hmotnosť: 0.07 kg
Značka: Peelo
Veľkosť: Výhodné balenia
Vlastnosti: Na potraviny
Vzor: Abstract

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: